Om ossTechtronics är en del av bolaget SDL System och Butik AB som grundades 1983 och som säljer professionell IT och bildteknik till industri, företag samt institutioner. Efter önskemål från många privatpersoner som även ville köpa produkter i SDL's sortiment öppnades 2017 webbshoppen Techtronics som även vänder sig till privatpersoner. Affärsidén hos Techtronics är att erbjuda konsumenter och även företag smarta produkter till lägsta pris inom ljud, ljus, bild och automation för det moderna hemmet eller företaget. Egen import av många produkter och stora inköp gör att priserna kan hållas låga.

För företag som söker mer industriella produkter inom IT och bildteknik rekommenderar vi gärna ett besök på SDL System AB's hemsida www.sdlsystem.se. 

Vi bryr oss verkligen om våra kunder så vi kämpar hårt med:

  • Snabba och säkra leveranser. Senast nästkommande vardag ska paketet gå iväg men helst samma dag. Det beror naturligtvis när vi får ordern.
  • Förstklassig support och kundservice. Vi kan kanske inte svara på alla dina frågor per omgående men du ska få ett svar inom 24 timmar är vårt mål.


Läs gärna våra väldigt positiva omdömen på Prisjakt som vi fått här. Vi är stolta över att det är omdömen från verkliga kunder och inga fejkade.


Techtronics

co SDL system & butik AB 

org nr 5562368547

Södra Oskarsgatan 3B

582 73 Linköping

Sweden